Online verzekeringsmakelaar , 100% artsen

Vergelijk en teken in online op uw RIZIV-contract

Promovendi 2021

BePractice begeleidt jonge artsen en tandartsen vanaf de start en tijdens hun volledige beroepsloopbaan. Met BePractice start Uw loopbaan zonder zorgen.
BePractice geeft U het engagement om Uw dossier persoonlijk te beheren.

Pensioenproducten met fiscaal voordeel

Vul uw RIZIV-contract aan met onze Pensioenproducten met fiscaal voordeel

Ontdek de voordelen van BePractice

100% artsen

BePractice, 1ste verzekeringswebsite exclusief voor artsen en zorgverleners . Meer dan 1800 artsen  in België geven ons hun vertrouwen. Aarzel niet om ook te genieten van onze specifieke adviezen eigen aan uw beroep..

Laagste tarieven in de markt

BePractice, ik vergelijk en kies in enkele clicks in functie van mijn behoeften aan de laagste tarieven in de markt. Geen instapkosten voor tussenpersonen , ik betaal enkel de minimale instapkosten voor de verzekeraar.

Actief sinds 2014

Sinds meerdere jaren actief in advies aan zorgverstrekkers staan onze ervaren medewerkers klaar met hun expertise om u verder te helpen.

Ondersteuning tijdens uw ganse loopbaan

BePractice gaat U begeleiden vanaf uw proclamatie tot aan uw pensioen. Wij staan U bij in de belangrijkste stappen van uw privé en professioneel leven.

Fiscaal advies

Voor wie ? Elke starter die samenwerkt met BePractice (minimaal intekenen in een RIZIV contract) heeft recht op een fiscaal advies.

Wanneer ? Een maal per jaar om de aangifte te doen.

Hoe ? Door een email te versturen naar info.nl@bepractice.be. Een erkend boekhouder zal contact opnemen met U.